2011/07/27

Heloupi! (: Mä en nyt yhtään tiiä, et mistä nyt täs kertoisin. No tänään oltiin Emyn kanssa yksillä meijän tutuilla, ja sielt Em sai sit ekan ystävän <3 Tytöt Em ja Mei tuli tosi hyvin juttuun xp No joo lainailin ja sovitin Mein vaatteita Emilylle ja toisin päin. Siitä on nytte sitten muutama kuva. Ihan vaan vaatteita ollaan tänään siis soviteltu. Naama on vaikee jos aurinko paistaa tai ulkona muutenkin kuvaa, kun siitä tulee kuvissa ihan valkonen... ); Tänään päätin kyllä sitte ihan virallisesti, että Emyn kustomoinnit alkaa synttäreiden jälkeen. ;d Ainakin uuden obitsun hankin, kuhan ensin saan rahaa kasaan. Tuun hulluks noiden putoilevien kämmenien takia!!! Aiohan mä muutakin kustomoida, mut se tarvii sitte kyllä jonkun ajan rohkeuden keräämistä! :D Avata nyt Emilyn PÄÄÄ ! Yhyhyyy. );; No eiköhän se siitä.
Siinä oli sitte tän kerran postaus. :) Sori jos joidenkin kuvien laatu on vähän huono. );; byebye <3
ps jejejejjssjes IHAN EKA LUKIJA ! <3 

7 kommenttia:

 1. you have so beautiful girls <3 Ddalgi is one of my fav pullip :3

  VastaaPoista
 2. Aii ku kiva<3 Mayllä taisi olla hauskaa Emilyn kanssa :) Dittekin olis tahtonu tulla mukaa :D

  meeZu

  VastaaPoista
 3. ruda-mysz: thanks! :D <3 ddalgi is my and clara is my friend´s (:

  mEi: ois ollu kiva jos Dittekin olis päässy, no ehkä joskus toiste :D

  VastaaPoista
 4. vaaaaaaaaaaaaaaau sulla on jo ihan hirveesti lukijoita! mulla on nyt vasta yheksän lukijaa, vaikka mulla on ollu blogi jotain neljä kuukautta! ja tästä ulkoasusta ku kysyit, niin tausta on ihana, mut mä ainakin ite oon miettinyt uuden headerin tekemistä, niin ehkä sunkin kannattais. mä ainakin oon sitä mieltä että pelkkä blogin nimi valkosella taustalla on aikasta tylsä (myös mun blogin kohdalla). ja sit ku tuut meille ni voitais yhes tehä kaikenlaisii blogijutskii! IKÄVÄ! <3<3

  VastaaPoista
 5. mä oon kans miettiny sitä headeria ja oon ihan samaa mieltä sun kaa siitä, mut MITEN SE TEHÄÄN ??!???!? mä en muutenkaan osaa käyttää tätä blogisysteemiä ollenkaa, mä raivostun aina ku mä käytän tätä!! noi kuvatkin näytttää jotenkin tyhmälle ku ne vaa lilluu tos ku haluisin niihin sellaset "kehykset" ja sillee.... :D:D soitan sulle.. NYT !

  VastaaPoista
 6. mä en osaa käyttää bloggerin tota muokkausjuttuu. :< EN VAA HALLITSE!

  VastaaPoista